|
Post by Arius on Sept 4, 2009 10:41:55 GMT 1
És igen, elindult! Elindult a tesztelése a játékrendszernek, amit elég hosszas munkával és átbeszéléssel sikerült mostani formájára alakítanunk. Valamint teszteljük egyúttal az oldalt is, ami egyébként az egész csapat hathatós munkájának eredménye. A design-munkáért külön köszönet Aimi-nek! A tesztelés során próbáljuk majd kialakítani a végleges rendszerét a jutsu-használatnak, és kidolgozni a harc rendszerét.
|
|
|
Post by Aimi on Jan 28, 2010 20:26:10 GMT 1
Igaz ez nem kimondottan tesztelés, de kreáltam egy új skint, Éjszaka néven megtalálható a profil beállításokban ;D Akinek tetszik, használja nyugodtan.
|
|
|
Post by Nanja on Feb 6, 2010 13:57:29 GMT 1
Maradok a réginél^^
|
|
|
Post by Vin on Feb 28, 2010 1:32:12 GMT 1
Teszt, desing ügyben
|
|
|
Post by Vin on Apr 9, 2010 15:32:23 GMT 1
Lássuk a medvét
|
|
|
Post by Nanja on Apr 9, 2010 18:59:23 GMT 1
Hm...érdekes...hozzá kell szokni ;D
|
|
|
Post by Arius on May 10, 2010 13:56:14 GMT 1
Üdvözletem! Örömmel jelenthetem be, hogy igen hosszas tervezés és kidolgozás után megérkezett a teljes játékrendszer Alfa verziója. Ez annyit jelent, hogy még nem végleges, és nem teljes egészében fedi le a Naruto ninja-világát. A már meglévő karakterekre egy tp/xp-wipe-ot hirdetünk. Ez annyit jelent, hogy mindegyik karakter 0 tapasztalati pontra esik, illetve a karakterlapokat újra ki kell dolgozni az új szabályoknak megfelelően. Jó szórakozást a teszthez! Várhatóan külön event is részét fogja majd képezni a tesztidőszaknak. Arius, Naruto: AfterShock admin
|
|
|
Post by Zetsu on Jun 26, 2010 15:44:08 GMT 1
Üdvözletem minden ide látogatónak!
Szeretném bejelenteni, hogy a karakteralkotás már teljes egészében az új rendszernek megfelelő. A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban továbbra is lehet fordulni a Staff bármelyik tagjához, akár PM-ben, akár e-mailben.
Ezen kívül elérhetővé tettük a Játékrendszer jelenlegi verzióját, mely még továbbra sem teljes, de idővel folyamatosan bővíteni fogjuk.
Elérhetőek továbbá a kezdő karakterek által használható fegyverek, valamint a Geninek által az Akadémián megtanult jutsuk is a hozzájuk tartozó játéktechnikai adatokkal együtt.
|
|